Co. van de Radin Elektrisch Technologie, Ltd

Automatische Overdrachtschakelaars, de Schakelaars van de Generatoroverdracht, Controle & Beschermende Schakelaars, de Schakelaars van de Ladingsonderbreking, Stroomonderbreker Gebaseerde Overdrachtschakelaars, Handoverdrachtschakelaars.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Radin Electric Technology Co.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit automatische overdrachtschakelaar voor verkoop
Van goede kwaliteit automatische overdrachtschakelaar voor verkoop
Klantenoverzichten
Waardeer oprecht zeer voor uw bedrijf vriendelijke steun!

—— Nicolas Bougues

Hoog - kwaliteit en hoog rendement van de capaciteit te werken, om krachtiger te willen later zien u.

—— Jackson

Ik ben online Chatten Nu

Radin Electric Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd Radin Electric Technology Co.,Ltd
Factory Exterior View ATS Auto Test Unit CPS Robert Test CPS Operation Line Dust Free ATS Controller Operation Units ATS Base Plate Processing Units Automatic Transfer Switches Operation Units Automatic Transfer Switches Operation Units Test Lab-1 - RADIN ELECTRIC TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RADIN
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 20,000,000.00-25,000,000.00
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Elektrische Radin is gespecialiseerd in de productie van een volledige waaier van zwakstroomdistributieproducten, die omvat de GEPATENTEERDE dubbele schakelaars van de machts automatische overdracht (ATS), GEPATENTEERDE controle en beschermende omschakelingsapparaten (CPS), de schakelaar van de ladingsonderbreking (pond), stroomonderbreker en enz. Samen met het is zusterbedrijf C -c-lin, kunnen wij een volledige catalogus van elektrotechniekproducten verstrekken die aan de aan de wereldmarkteisen & norm voldoen.

Elektrische Radin is een Duitse gemeenschappelijke onderneming van China en voor de producten productie en dienst centrum. Na zijn traditioneel apparaat van de schommelingsbescherming (RADIN) veilig-PRO, volgens de Chinese van de machts elektrische situatie en markt vraag, lanceer RDQ-automatische de overdrachtschakelaar van de reeks dubbele macht en RDW-stroomonderbreker van de reeks met succes de intelligente lucht en ander geschikt product aan de markt. RADIN heeft strikt systeem voor kwaliteitscontrole voor elke stap van productontwerp, productie, opslag, vervoer en de technische dienst, om elke klant van het productbereik in perfecte voorwaarden te verzekeren. En ondertussen verstrekt een professioneel, efficiënt technische ondersteuning & een de dienstteam elke klant volledige pre-sale aan na de verkoopdienst.

In China, RADIN-verstrekken de producten krachtigste veilig aan de veiligheid van machtstransmissie en distributiesysteem, eindgebruiker en beroepsuitrusting enz. Wij bouwen onophoudelijk verschillend niveau werkend agent en benzinestation om de dienst op zijn plaats aan alle klanten eter te verlenenbeter. Ondertussen, zullen wij hard houden werkend, om onze geavanceerde technologie om klanten van meer perfect te voorzien, meer professioneel apparaat van de schommelingsbescherming en elektrische producten voor machtstransmissie en distributiesysteem te gebruiken.

Radin Electric Technology Co.,Ltd

Contactgegevens
Radin Electric Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Chen

Tel.: 86-577-57572323-08:30

Fax: 86-577-57156212

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)